Zimska škola Zaklade HDZ na Sljemenu

Zimska_skola_Sljeme_Lidija_11.1.13_400_x_266
Politička ravnateljica Političke akademije HDZ BiH gđa. Lidija Bradara i troje polaznika II.  generacije škole PA HDZ BiH sudjelovali su u radu Zimske škole  Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta koja se održavala na Sljemenu/Zagreb od 11. do 13. siječnja 2013. godine. U obraćanju organizatorima i sudionicima ravnateljica Bradara je pozdravila Dubravku Šuicu, potpredsjednicu i predsjednicu Odbora za vanjsku politiku HDZ-a, Srećka Prusinu, ravnatelja Zaklade HDZ i dr. Michaela Langa, direktora Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku, poželjevši uspješan rad sudionicima Zimske škole u ime Političke akademije HDZ BiH.

 

U ime predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, Zimsku školu otvorila je Dubravka Šuica, potpredsjednica i predsjednica Odbora za vanjsku politiku HDZ-a te organizatori Srećko Prusina, ravnatelj ZHDZ-a i dr. Michael Lange, direktor Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku.

Šesta generacija od 40 polaznika tijekom trodnevne radionice imala je predavanja i vježbe iz područja socijalno tržišnog gospodarstva, političke komunikacije, marketinga, odnosa s javnošću, etike u politici i demokršćanskih vrijednosti u politici. Sastavni dio bile su i radionice odnosno vježbe javnog nastupa i panel diskusije. 

U uvodnom dijelu sudjelovali su akademik Željko Reiner, potpredsjednik Hrvatskog sabora i saborski zastupnici HDZ-a Domagoj Ivan Milošević i Ante Babić te međunarodni tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier. 

Inozemni i domaći predavači prenosili su polaznicima recentna znanja i vještine te su poticali diskusiju s polaznicima koja je bila nadopunjena primjerima iz prakse. 

Zimska škola, kao i uostalom cijeli program Političke akademije, organiziran je u suradnji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i njemačke Zaklade Konrad Adenauer.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija