Završena obuka kandidata na izbornim listama HDZ-a BiH s IRI-jem

IRI_Konjic_naslovna

U Konjicu od 5. – 7. rujna 2014. godine je održan posljednji, treći, seminar-obuka u okviru programa podrške kandidatkinjama i kandidatima na izbornim listama HDZ-a BiH.

Politička akademija HDZ-a BiH i Međunarodni republikanski institut (IRI), kao organizator provedbe programa, završila je program obuke kandidatkinja i kandidata uoči početka izbornih kampanja političkih stranaka za Opće izbore u listopadu 2014. godine kroz tri treninga/radionice. Motivacija i angažiranost kandidatkinja i kandidata bila jedan od najvažnijih kriterija kod izbora sudionika programa koji je usredotočen pojedinačno na sve kandidate. Programom obuke obuhvaćeno je 15 kandidatkinja i kandidata HDZ-a BiH koji se nalaze na listama za Opće izbore u listopadu 2014. godine, Ljubica Marić, Suzana Krišto, Vedran Lovrić, Mato Brkić, Miroslav Ilić, Ivo Maglica, Ljilja Zovko, Sanda Solomun, Martina Krišto, Vesna Dolić, Ivan Damjanović, Maja Lasić, Tanja Zovko, Boris Bošnjak, Maja Marić.

IRI_2
Damir Džeba, izvršni ravnatelj PA HDZ-a BiH, i Borislav Spasojević, ravnatelj IRI-ja u BiH, su nakon završetka posljednjeg seminara-obuke ocijenili kako je program podrške kandidatima HDZ-a BiH na Općim izborima 2014. godine bio vrlo uspješan i kako su sudionici programa izvrsno i angažirano sudjelovali u programu i radionicama te usvojili nove vještine i znanja. 

U ime Političke akademije HDZ-a BiH i ravnateljice gđe. Lidije Bradare sudionicima je čestitao izvršni ravnatelj PA HDZ-a BiH Damir Džeba i zahvalio se Međunarodnom republikanskom institutu (IRI) na potpori i realizaciji dogovorenih projekata i programa za 2014. godinu koji su namijenjeni pripremi i obuci kadrova kroz organizaciju Političke akademije HDZ-a BiH.
Na seminaru su se obrađivale teme vezane za provođenje uspješnih političkih kampanji, poput: upotreba javnom mišljenja za formiranje strategija kampanje i poruka kampanje, komunikacija u kampanji, organizacija javnih događaja, kako poslati pravu poruku i provesti relevantnu političku komunikaciju, te naposljetku kako bi se zapravo kampanje trebale organizirati. Predavači i treneri seminara bili su stručnjaci iz područja političkih kampanja.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija