Susreti i razgovori u Središnjici CDU-a, KAS-a, zastupnicima u Bundestagu i ostalim institucijama u Berlinu

KAS_Berlin_-_0_400_x_225
Predstavnici političkih stranaka iz Bosne i Hercegovine koje sudjeluju u radu Europske pučke stranke, najveće političke grupacije u Europskom parlamentu, boravili su u Berlinu na poziv Konrad Adenauer Zaklade (KAS) – Predstavništvo u Bosni i Hercegovini, od 19. do 24. travnja 2015. godine. Program posjeta najznačajnijim institucijama i susretima s raznim dužnosnicima u Berlinu organizirao je Dr. Karsten Duemmel, ravnatelj Predstavništva KAS-a u BiH.

Damir Džeba, izvršni ravnatelj Političke akademije HDZ-a BiH i savjetnik Predsjednika FBiH gosp. Marinka Čavare, predstavljao je HDZ BiH tijekom programa posjeta i susreta, te razgovarao s predstavnicima CDU-a (Kršćansko demokratska unija), zastupnicima EPP-a iz Europskog parlamenta, predstavnicima Junge Union Deutschlands (Mlada unija Njemačke), vodećim dužnosnicima Zaklade Konrad Adenauer, institutima i zakladama za znanstveno obrazovanje i istraživanje u Berlinu.

KAS_Berlin_-_1_350_x_197 

Pored intenzivnog i sadržanog programa susreta i razgovora sudionici su posjetili memorijalni muzej, spomen mjesto na Berlinski zid, pri čemu je živi svjedok događaja svjedočio o događajima vezanim za razdoblje građenja zida pa sve do njegovog rušenja.

Obzirom kako i HDZ BiH već odavno sudjeluje u radu Europske pučke stranke (EPP), stalni je partner političkim zakladama koje djeluju unutar EPP-a, tako je dugogodišnji partner i sa Zakladom Konrad Adenauer s kojom i u budućnosti nastavlja zajedničku suradnju i partnerstvo na projektima.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija