Susret i razgovor s g. Tomom Perriellom na PA HDZ BiH

perriello_300_x_169
Na Političkoj akademiji HDZ BiH u suradnji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država u BiH održan je susret i razgovor s gosp. Tomom Perriellom, predsjednikom i glavnim izvršnim direktorom Centra za američki progres. U uvodnom izlaganju g. Perriello je predstavio svoja iskustva iz rješavanja konflikta i demokratske tranzicije u Iraku, Egiptu, Africi i o posljednjim događanjima Arapskog proljeća. Posebice je istakao ulogu i važnost uključivanja mladih ljudi u politiku i društvene procese. Nakon uvodnog predstavljanja sudionici susreta su imali prigodu postavljati pitanja i razgovarati.

Politička ravnateljica PA HDZ BiH gđa. Lidija Bradara zahvalila se predstavnicima Veleposlanstva SAD-a u BiH istaknuvši kako je ponosna na dosadašnji rad i rezultate Političke akademije. Gđa. Bradara je istakla kako PA HDZ BiH prvi put surađuje s Veleposlanstvom SAD-a u BiH što čini veliku čast i zadovoljstvo te kako je ovaj susret početak suradnje u kojoj nam je zajednički cilj razvijanje znanja, razumijevanja i obostranog povjerenja.

Ravnateljice PA HDZ BiH Lidija Bradara je  gosp. Tomu Perriellu u znak zahvalnosti i suradnje uručila Monografiju HDZ BiH.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija