Suradnja Zaklade Konrad Adenauer i Političke akademije HDZ-a BiH

Anja_Czymeeck_i_PA_HDZ_BiH_400_x_300
MOSTAR, 27.03.2015. U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održan je susret između gđe. Anje Czymmeck M. A., direktorice Tima za Europu i Sjevernu Ameriku u Glavnom odjelu za europsku i međunarodnu suradnju Zaklade Konrad Adenauer, Dr. Karstena Duemmela, direktora Predstavništva KAS-a u BiH, Dr. Nevenka Hercega, savjetnika Predsjednika HDZ-a BiH i mandatara Vlade HNŽ, i gosp. Damira Džebe, izvršnog ravnatelja PA HDZ-a BiH i savjetnika Predsjednika Federacije BiH. 

Tijekom susreta gđa. Anja Czymmeck i Dr. Duemmel su predstavili su što su to ciljevi, interesi i djelovanje Zaklade Konrad Adenauer, obzirom na globalno ali i na lokalno djelovanje Zaklade, koji su interesi djelovanja političkih zaklada unutar obitelji Europskih pučkih stranaka (EPP-a). Iskazana je spremnost za jačanje daljnje suradnje kroz partnerstvo na zajedničkim projektima Političke akademije HDZ-a BiH i KAS-a u BiH. Dr. Herceg je upoznao gđu. Czymmeck o radu, djelovanju i strukturi HDZ-a BiH, aktualnoj političkoj situaciji i odnosnima u BiH općenito. O dosadašnjoj suradnji, realiziranim ali planiranim projektima kroz partnerstvo s Predstavništvom KAS-a u BiH govorio je gosp. Damir Džeba, istaknuvši izvrsnu suradnju i partnerstvo na projektima s KAS-om u BiH posebice pod vodstvom direktora Dr. Duemmela.
Anja_Czymeeck_i_PA_HDZ_BiH_2_400_x_300 

U namjeri upoznavanja sa dužnosnicima u vlasti, institucijama, Središnjici KAS-a, kao i jačanja suradnje i osnaživanja veza Zaklada Konrad Adenauer organizira studijsko putovanje u Berlin od 19. do 24. travnja za ravnatelje političkih akademija i predstavnike stranaka iz BiH, koje djeluju u okviru Europske pučke stranke.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija