Suradnja Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) i HDZ-a BiH

IRI_-_PA_HDZ_BiH
U Domu HDZ-a BiH u Mostaru danas je održan sastanak s ravnateljem Međunarodnog republikanskog instituta (International Republican Institute – IRI) u BiH gosp. Borislavom Spasojevićem na kojem se dogovorila i službeno počela otvorena suradnja između IRI-ja i HDZ-a BiH. Na sastanku je bilo riječi o konkretnim projektima na kojima će se odvijati suradnja u 2014. godini.

Prihvaćen je okvir tema koje će se kroz razne oblike obrazovnih tehnika primjenjivati odnosno programe obuka namijenjenih pripremi i obuci kadrova i kandidata koje odredi HDZ BiH kroz organizacije Političke akademije, Mladeži i Zajednice žena HDZ-a BiH.

Damir Džeba, glavni  tajnik Političke akademije HDZ-a BiH, je predstavio rad i aktivnosti PA HDZ BiH planirane za 2014. godinu ali istakao dosadašnju suradnju s IRI-jem koja se odvijala na razini sastanaka predstavnika zaklada, instituta i akademija europskih narodnjačkih političkih stranaka desnoga centra. Marija Zelenika, predsjednica Zajednice žena HDZ –a BiH, je razgovarala na temu detalja projekata IRI-ja namijenjenim ženama u politici a Mario Grgić je u ime Glavnog tajništva HDZ-a BiH zahvalio na otvaranju još snažnije suradnje na konkretnim projektima između IRI-ja i HDZ BiH i iskazao punu i otvorenu potporu projektima za 2014. godinu. O načinima i detaljima  suradnje vezane za projekte IRI-ja određenih za mlade političke lidere govorili su Igor Bašić, glavni tajnik Mladeži HDZ BiH, i Branislav Stojkić, predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH.

Svi sudionici sastanka su istakli kako će putem organizacija HDZ-a BiH koje vode i u kojima djeluju intenzivno raditi na kvalitetnoj provedbi dogovorenih projekata s ciljem postizanja izvrsnih rezultata pri obrazovanju i obuci kandidata HDZ-a BiH za javni i politički život.

IRI_-_PA_HDZ_BiH2

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija