Studenti iz Nizozemske posjetili HDZ BiH

DSC08468_resize 
Mostar, 20. siječnja 2016. Studenti Sveučilišta Radboud iz Nijmegen-a u Nizozemskoj  u sklopu master programa pod nazivom ''Konflikti, teritoriji i identiteti'' posjetili su Dom HDZ-a BiH u Mostaru.

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru studente je primio predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH i izvršni ravnatelj Političke akademije HDZ-a BiH Damir Džeba. Studenti iz Nizozemske zanimali su se za političke prilike u BiH, trenutno uređenje BiH, kao i odnose među narodima.

Predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar i izvršni direktor Političke akademije HDZ-a BiH Damir Džeba upoznao je studente s važećim izbornim zakonima, presudama Ustavnog suda BiH, kao i Suda za ljudska prava u Strasbourg-u. Posebno se razgovaralo o Gradu Mostaru te neprovedbi presude Ustavnog suda BiH kada je Grad  Mostar u pitanju, zbog čega građani Mostara ne mogu birati svoje predstavnike na izborima. Studenti su izrazili zadovoljstvo gostoprimstvom i predavanjem u Domu HDZ-a BiH te izrazli želju za ponovnim dolaskom u Bosnu i Hercegovinu i posjetu HDZ-u BiH.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija