Studenti Američkog Sveučilišta Wisconsin posjetili HDZ BiH

Studenti_Winsconsin_2014_u_HDZ-u_BiH_400_x_300
U okviru projekta „Rat i mir u BiH“, koji traje od 2002. godine, studenti s Američkog Sveučilišta Wisconsin Superior posjetili su Dom HDZ-a BiH u Mostaru. Program projekta „Rat i mir u BiH“ obuhvaća posjete i susrete s predstavnicima raznih oblika javnoga djelovanja kao što su društvene i javne institucije, političke organizacije, kulturne i obrazovne institucije.
Tako su, već peti put od 2002. godine u okviru spomenutoga projekta, profesori Haji Dokhanchia (prof. političkih znanosti) i Karl Bahma (prof. povijesti) s Američkog Sveučilišta Wisconsin-Superior doveli dvanaest svojih studenata u posjet HDZ-u BiH, a ovaj put su ih dočekali Damir Džeba, izvršni ravnatelj Političke akademije HDZ-a BiH, Igor Bašić, glavni tajnik Mladeži HDZ-a BiH i Adrijana Katić, alumnistica PA HDZ BiH.

Profesori i studenti su upoznati s djelovanjem HDZ-a BiH i borbom za jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH, Rezolucijom Europskog parlamenta o BiH (2013/2884 RSP), borbom da legitimni i legalni predstavnici hrvatskog naroda sudjeluju u vlasti, te da i Hrvati u BiH imaju mogućnost i osnovna prava birati svoje političke predstavnike u tijela vlasti, imati pravo informiranja na svom jeziku, što sada nije slučaj.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija