Seminar i predavanja u Herceg etno selu 11.5.2011.

zoka_predavanje_etno_selo_10.5.2011_330_x_248
U suradnji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i njemačke (bavarske) Zaklade Hanns Seidel, održan je seminar za polaznike i alumnije Političke akademije ZHDZ-a u Čitluku (Bosna i Hercegovina) 9. – 11. svibnja. Predavanja su održali prof. dr. sc. Zoran Tomić na temu "Odnosi s javnošću u politici - Blairovi PR ratnici" i mr.sc. Zdravko Kedžo na temu "Mediji i demokracija - etika i profesionalizam ili profit i manipulacija"

Radi se o događaju koji za jedan od svojih ciljeva ima produbljivanje suradnje između ZHDZ-a i Političke akademije HDZ-a BiH s ciljem prijenosa iskustva i razmjene mišljenja. 
Na višednevnom seminaru su obrađene teme odnosa s javnošću, uloge katolika u političkom životu, institucija EU i medijske manipulacije.

Sudionici seminara posjetili su Generalni konzulat RH u Mostaru, crkvu sv. Jakova u Međugorju i crkvu sv. Petra i Pavla u Mostaru te franjevački samostan. Tom prigodom, gvardijan samostana, prof.dr.sc.fra. Iko Skoko zahvalio je Vladi RH i njenoj predsjednici gospođi Jadranki Kosor na pomoći pri obnovi samostanske knjižnice

 

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija