Ravnateljica PA HDZ BiH održala predavanje i posjetila članice HDZBiH na seminaru u Fojnici

zene_fojnica_seminar_350_x_263
Ravnateljica  Političke akademije Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH), gospođa Lidija Bradara, održala je predavanje i posjetila je članice Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH). U ime HDZ BiH su sudjelovaleAna Tolo, Sanda Solomun, Vlatka Lukić, Tatjana Lučić i Mirjana Čarapina Medić na seminaru u organizaciji Instituta Robert Schuman iz Budimpešte, u suradnji sa Političkom akademijom Stranke demokratske akcije (SDA). Pored Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH), na seminaru su sudjelovale i članice sestrinskih stranaka grupacije Europske pučke stranke (EPP) u Bosni i Hercegovini; Hrvatska demokratska zajednica 1990 (HDZ 1990), Partija demokratskog progresa (PDP) i kao domaćini članice Stranke demokratske akcije (SDA).

Seminar je održan na temu „Politička komunikacija i javni nastup za politički aktivnu ženu“ i „Politička komunikacija i javni nastup za nova lica na političkoj sceni“

Predavači na seminaru su bili gospođa Kinga Szabo , direktorica Instituta Robert Schuman, gospodin Danko Nikolić iz Zaječar Initative (NGO), Nermina Mujagić , profesorica na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu i gospodin  Tomislav Damnjanović, šef izbornog stožera G-17 plus iz  Srbije.
Kroz trodnevni program seminara sudionici su sudjelovali i u praktičnim radionicama koje su predstavljale praktičnu primjenu naučenih teorijskih spoznaja.
Po završetku seminara predstavnica Instituta Robert Schuman uručila je  certifikate , kao dokaz da su uspješno savladani postavljeni zadatci ovog seminara.
Seminar se održavao u hotelu Aquareumal, Fojnica od 1.do 4. prosinca 2011. godine.

 

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija