Promocija XI. generacije Političke akademije HDZ-a BiH

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je promocija XI. generacije polaznika Političke akademije HDZ-a BiH. "Znanje pobjeđuje" je slogan Političke akademije, kao jedne od sastavnica HDZ-a BiH, koja je i ove godine iznjedrila mlade članove i kadrove kao buduće predvodnike društvenih i političkih procesa u Bosni i Hercegovini.

Svečanost dodjele otvorila je Lidija Bradara, politička ravnateljica PA HDZ-a BiH istaknuvši zadovoljstvo da je PA HDZ BiH zagazila u drugo desetljeće svog djelovanja i kontinuirane naobrazbe mladih ljudi kroz dvosemestralno pohađanje i predavanja eminentnih profesora i stručnjaka.

Najbolji polaznik XI. generacije Teo Maslać zahvalio se u svom obraćanju i uputio potporu našoj kandidatkinji i budućoj članici Predsjedništva BiH i pozvao mlade ljude na snažan angažman u svim procesima.

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH dr. Dragan Čović podsjetio je na trenutke pokretanja PA i svega što je HDZ BiH učinio u posljednjih 11 godina kako bi vrijednosti obrazovanja, ali i segmenata koje kao konstitutivni narod baštinimo bile do kraja unesene u svaku sastavnicu HDZ-a BiH, prije svega onih čije temelje drže mladi ljudi. "Želim uputiti jedno ohrabrenje da sve procese i sve ono dobro za Bosnu i Hercegovinu ćete nositi upravo vi. Želim da se družite i da budete predvodnici i pričate o vrijednostima koje kao narod baštinimo. Uvjeren sam da ćete činiti, pa dignuti i na veću razinu svega onoga što obitelj, pogotovo kakva je Hrvatska demokratska zajednice jeste", istaknuo je predsjednik Čović.

Borjana Krišto, kandidatkinja HNS-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH izrazila je zadovoljstvo da današnji prvi dan kampanje može biti s mladim ljudima kao temeljem svake zajednice, njezinog rasta i razvoja. "Duboko vjerujem da su vaše obrazovanje i vaša mladost naša najveća snaga kao Hrvatske demokratske zajednice. Budite marljivi i ustrajni, nastavite ulagati u svoje znanje jer stvarate promjene za budućnost. Vaše generacije će biti nositelji svih pozitivnih procesa Bosne i Hercegovine i raduje me da vas mogu motivirati u vašem daljnjem procesu stjecanja novih znanja", bila je poruka Borjane Krišto XI. generaciji PA HDZ BiH.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija