prof.dr.sc. Dragan Čović dodijelio diplome trećoj generaciji PA HDZ-a BiH

III._gen_PA_dodjela_diploma_450_x_338
MOSTAR, 04.10.2014. Politička akademija HDZ-a BiH održala je svečanu promociju za uspješne polaznike III. generacije jednogodišnje dvosemestralne izobrazbe “Teorija i praksa politike”.
Svim polaznicima PA HDZ BiH obratio se predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH, dr. Dragan Čović kazavši „Mi smo ponosni da smo četiri godine  pokušali poslati jednu vrlo jasnu poruku, da ima smisla dati jedan doprinos, zajedno s onima koji nas pomažu iz Republike Hrvatske i svih nas koji smo ovdje vrlo jasno prepoznali da je mnogo vrjednije dobiti mlade i odgovorne ljude koji će sutra preuzeti odgovornost. Siguran sam da ćete nas vi uvesti u Europsku uniju.

Ponosan sam na ove tri generacije polaznika Političke akademije, kojima želim poručiti, kao i četvrtoj koja danas polazi, da razmišljamo o BiH kao o svojoj domovini, u kojoj ćemo stvoriti ambijent da ostajete u BiH, ostvariti mogućnost da izgradimo državu po mjeri svakog čovjeka. Duboko vjerujem da smo na pravom putu. Stoga, ja vam od srca želim da svoj politički put gradite kao ljudi, da oko sebe širite optimizam. Ako se tako budete odnosili prema životu, ne sumnjajte da se u BiH može graditi društvo izvrsnosti“ kazao je predsjednik Čović.
III._gen_PA_dodjela_diploma_2_400_x_300 

Izvršni ravnatelj PA HDZ BiH, Damir Džeba rekao je da PA broji 4 godine i 4 mjeseca djelovanja, 109 alumnista, 40 novih polaznika IV. generacije jednogodišnje izobrazbe „Teorija i praksa politike“, mnogobrojne održane, edukacije, seminare, obuke, radionice i predavanja.Nakon 2 semestra, 140 sati nastave, 22 subote predavanja i ispita, zimske i ljetne škole, Politička akademija u akademskoj 2013./2014. godini svjedoči za 34 uspješna polaznika III. generacije kojima će danas biti uručena uvjerenja.

Ravnateljica PA HDZ BiH, Lidija Bradara osvrnula se na tri godine postojanja PA, te poželjela polaznicima da aktivno sudjeluju i kao sudionici izbornih procesa i kao dio svih stožera na terenu.
Svim okupljenima sreću i uspjeh u radu poželjela je i ravnateljica ureda Zaklade Hanns Seidel iz Zagreba, Aleksandra Markić Boban.
Najuspješnija polaznica III. generacije PA HDZ BiH je Lucija Mijić.
Nakon svečane promocije i dodjele uvjerenja uspješnim polaznicima III. generacije PA HDZ-a BiH, započet će nastava za IV. generaciju u akademskoj 2014./2015. godini iz kolegija Politička ekonomija.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija