Prof.dr. Hans Peter Niedermeier na Političkoj akademiji HDZ-a BiH

Niedermeier-PA_25.10.2014_3_450_x_253
Na Političkoj akademiji HDZ-a BiH IV. generaciji polaznika u Domu HDZ-a BiH u Mostaru obratio se i održao predavanje prof. dr. Hans-Peter Niedermeier, ravnatelj Instituta za izobrazbu novinara i stipendije Zaklade Hanns Seidel iz Muenchena. Prof.dr. Niedermeier je polaznicima govorio o ulozi njemačkih političkih zaklada na primjeru Zaklade Hannsa Seidela i mogućnosti obrazovanja za strane studente. Sudionici su imali prigodu saznati načine prijave, uvjete i kriterije koji se moraju ispuniti kako bi ostvarili pogodnosti koje nudi Institut za izobrazbu novinara i stipendije Zaklade Hanns Seidel u Njemačkoj.
Niedermeier-PA_25.10.2014_450_x_336
Nakon predavanja održan je sastanak između predstavnika Zaklade Hanns Seidela i Političke akademije HDZ-a BiH na kojem su bili prof.dr. Hans Peter Niedermeier, Aleksandra Markić Boban, ravnateljica Zaklade Hanns Seidel ureda u Zagrebu, Lidija Bradara, politička ravnateljica PA HDZ-a BiH i Damir Džeba, izvršni ravnatelj PA HDZ-a BiH.

Lidija Bradara je upoznala prof.dr. Hansa Petera Neidermeiera o aktivnostima i ciljevima Političke akademije HDZ-a BiH, izvrsnim rezultatima u protekle četiri godine, IV. generaciji polaznika jednogodišnje škole „Teorija i praksa politike“, zatim o aktualnim i budućim projektima. Prof. Niedermeier je istakao kako projekti Političke akademije HDZ-a BiH zaslužuju potporu a posebice projekt dvosemestralne škole koja pokazuje izvrsne rezultate u obrazovanju mladih političara.
Niedermeier-PA_25.10.2014_5_400_x_225 

U znak sjećanja na posjet, susret i predavanje u Domu HDZ-a BiH ravnateljica Bradara je prof.dr. Niedermeieru poklonila Monografiju HDZ-a BiH.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija