Predstavnici Političke akademije i Mladeži HDZ BiH na Zimskoj školi PA ZHDZ

DSC06837_300_x_169
Predstavnici Političke akademije i Mladeži HDZ BiH sudjelovali su u programu Zimske škole Političke akademije Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta koja je održana od 13. do 16. siječnja 2011. na Bjelolasici u organizaciji ZHDZ-a, Konrad Adenauer i Hanns Seidel zaklada.

Sudionici na Zimskoj školi imali su prigodu slušati predavanja na teme Povijesti Europske unije, Lisabonski ugovor, Institucije Europske unije, Aktualnost kršćanske demokracije danas, Izazovi timskog rada, Asertivnost u politici, Strategije i alati odnosa s javnošću u politici, Uloga elektroničkih medija u predizbornim izvještavanjimaJavni nastup u elektroničkim medijima i Govor tijela u javnom nastupu.

 Pored predavanja koje održavaju redovni profesori na Školi političke akademije Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta predavanje je održao i mr. sc. Nino Ćorić, sa Sveučilišta u Mostaru, a predstavnici Političke akademije i Mladeži HDZ BiH Damir Džeba, Slaven Zeljko, Vedran Kožul i Željko Grubišić su bili aktivni sudionici navedenoga programa.

Po završetku programa Zimske škole svi sudionici su iskazali zadovoljstvo izvrsnom organiziranosti i kvalitetom predavanja i naučenoga. Politička akademija i Mladež HDZ BiH će i dalje aktivno surađivati s Zakladom Hrvatskog državnog zavjeta i Mladeži HDZ Republike Hrvatske.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija