Predsjednik dr. Dragan Čović dodijelio diplome XII. generaciji polaznika Političke akademije HDZ-a BiH

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je dodjela diploma i promocija polaznika jednogodišnje izobrazbe XII. generacije Političke akademije HDZ BiH. Diplome je polaznicima uručio predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović.

Lidija Bradara, politička ravnateljica Političke akademije HDZ-a BiH, kazala je kako se nada da nakon jednogodišnje izobrazbe nije kraj nego početak novog druženja i rada na raznim projektima diljem Bosne i Hercegovine.

„Nadam se da ćemo svi biti ponosni na vaše uspjehe i doprinos našem narodu kao što smo ponosni i na vaše prethodnike, koje sada srećemo i kao načelnike, ministre, zastupnike i mislim da je to najveća vrijednost naše Političke akademije“, kazala je Bradara.

Najbolji polaznik XII. generacije Stijepan Livaja, zahvalio se polaznicima na zajedničkim lijepo provedenim trenutcima te je čestitao na uspjehu svim kolegicama i kolegama. “Oplemenjeni novim poznanstvima i ukazanim prilikama, vjerujem da ćemo stečena znanja implementirati u što bolju budućnost naše zajednice“, kazao je Stjepan Livaja.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović iskazao je ponos na projekt Političke akademije i istaknuo koliko ona, uz druge stranačke sastavnice, znači HDZ-u BiH. „Primaran cilj nam treba biti da izgradimo sebe za bilo koji zadatak ispred nas“, istaknuo je predsjednik Čović, te je kazao kako HDZ BiH s pravom može biti predvodnik svih politika u Bosni i Hercegovini. „To što radimo, radimo da danas najveći broj naših ljudi u izvršnoj i zakonodavnoj i političkoj vlasti i svih onih institucija koje popunjavamo, stvarno predvodimo sve procese“, istaknuo je.

Predsjednik Čović je upoznao polaznike s idućom godinom i obavezama koje su pred strankom, imajući u vidu kako su lokalni izbori u BiH a i u Republici Hrvatskoj tri izborna ciklusa, u kojima ćemo kao stranka sudjelovati.

„Bit će mi zadovoljstvo uručiti vam diplome, ali i da vas na neki način pratimo i budemo oslonac u svemu onome što vam zatreba u životu, niste vi samo prošli ovu školu, ova vrata su vam otvorena 24 sata dnevno“, poručio je predsjednik Čović danas na dodjeli diploma XII. generaciji polaznika Političke akademije HDZ-a BiH.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija