Predavanje Tamira Wasera na Političkoj akademiji HDZ BiH

Tamir_G._Waser_-_PA_8_320_x_180
Politička akademija HDZ BiH u suradnji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država u BiH organizirala je predavanje gospodina Tamira G. Wasera, šefa Političkog odjela Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini. Predavanje je održano u Domu HDZ BiH u Mostaru.

U uvodnom izlaganju g. Tamir G. Waser je govorio o općim političkim prilikama u Bosni i Hercegovini, položaju Hrvata u BiH ali, implementaciji presude Europskog suda za ljudska prava u predmetu Sejdić-Finci kao i općem ponašanju političara u BiH.

Nazočni gosti pokazali su veliki interes za teme o kojim je govorio g. Tamir G. Waser, te su postavljali brojna pitanja vezana za ustavnu jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH, buduće rješenje za novi Ustav BiH, probleme Statuta Grada Mostara, te pitanje presude Suda za ljudska prava u Strasbourgu u predmetu Sejdić-Finci.

Politička ravnateljica PA HDZ BiH gđa. Lidija Bradara zahvalila se na susretu i razgovoru istaknuvši kako je ponosna na dosadašnji rad i rezultate Političke akademije i suradnju s Veleposlanstvom SAD-a u BiH.

Gđa. Bradara je istakla kako je današnji susret nastavak suradnje Političke akademije HDZ BiH s Veleposlanstvom SAD-a u BiH u kojoj je zajednički cilj razvijanje znanja, razumijevanja i uzajamnog povjerenja.

Ravnateljica PA HDZ BiH Lidija Bradara je  gosp. Tamir G. Waseru u znak zahvalnosti i suradnje uručila Monografiju HDZ BiH.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija