Poziv na Skupštinu zaklada i institucija europskih političkih stranaka

DOM_HDZ_BIH_I_POLITICKA_AKADEMIJA-6Međunarodni republikanski institut (IRI) pozvao je Političku akademiju HDZ BiH na Skupštinu zaklada i institucija europskih političkih stranaka.

Skupština će se održati u Zagrebu od 10. do 12. rujna 2010. godine a sudionicima će se obratiti Branko Bačić, glavni tajnik HDZ Republike Hrvatske, Božo Biškupić, ministar kulture RH i Jan Erik Surotchak ravnatelj IRI-a za Europu. Na poziv Međunarodnog republikanskog instituta PA HDZBiH će se uključiti u budući rad Skupštine zaklada i instituta europskih političkih stranaka.

Program, ciljeve i temeljne vrijednosti Političke akademije Hrvatske demokratske zajednice BiH Skupštini će predstaviti Damir Džeba, tajnik PA HDZ BiH. Tijekom dvodnevnog programa i zasjedanja razgovarat će se o temama „Razvoj političkih stranaka: stranke i anti-korupcijske mjere", „Jačanje zaklada i institucija europskih političkih stranaka: kako razviti ideološke i programske kapacitete političkih stranaka" i „Mehanizmi i strukture vrjednovanja kampanje".

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija