Politička akademija HDZ BiH održala radionicu "Javni nastupi"

Kupres_23.2.2014.Vukadin_450_x_300
U hotelu Adriaski na Kupresu od 21. do 23. veljače 2014. godine Politička akademija HDZ BiH i Zaklada Konrad Adenauer u Bosni i Hercegovini organizirali su seminar-radionicu  „Javni nastupi“ koju je vodio predavač Mmag. Vinko Vukadin.
Prema njegovim riječima cilj predavanja je naučiti sudionike radionice kako pomoću jednostavnih metoda prenijeti uvjerljivu političku poruku, osnovama javnog nastupa pred publikom, osnovne konstrukcije govora, stres, priprema, ophođenje sa slušateljima, primjeri govora, govor tijela, odijevanje i izbor riječi.
Sudionici, alumnisti I. i II. generacije PA HDZ BiH, su vježbali pripremu vlastitog govora, zatim raspravne tehnike u politici: „Kako se pripremiti za sučeljavanje?; Kako privući pozornost?; Najčešće pogrješke u raspravi; Osnovne argumentacijske tehnike; Definiranje poruke i logičkog slijeda; Prenošenje poruke i argumentacija“.

Uvodnim riječima i upoznavanjem s programom trodnevne radionice sudionicima su se obratile gđa. Lidija Bradara, politička ravnateljica PA HDZ BiH, Sabine Wolkner, ravnateljica njemačke Zaklade „Konrad Adenauer" u BiH,  a pozdravnim riječima gosp. Perica Romić, načelnik Kupresa i gosp. Ivan Vukadin, načelnik Tomislavgrada.
Organizatori su iskazali  zadovoljstvo održanim radionicama, pripremajući sudionike za javni nastup i govor, a svi sudionici su ocijenili kako je program seminara-radionice iznimno koristan radi praktičnih priprema za svijet politike i javnih dužnosti.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija