Politička akademija HDZ BiH na Ljetnoj školi PA ZHDZ u Biogradu na Moru

zadar-biograd_330_x_248
Od 9.-12. lipnja 2011. u Biogradu na moru, održala se „Ljetna škola Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta“. Predavanjima je pristupilo oko 33 polaznika Ljetne škole, a u programu Ljetne škole sudjelovala je Politička akademija HDZ BiH i članovi Mladeži HDZ BiH.
Održana su predavanja na teme „Demokršćanske vrijednosti u politici i društvu“, „Politički marketing“, „Plan komunikacije u izbornoj kampanji“ i „Kako planirati svoju karijeru – pogled iz drugog kuta“.
 

Predavači na Ljetnoj školi su bili:
doc.dr.sc. Danijel Labaš, Hrvatski studiji
doc.dr.sc. Ivan Tanta, Veleučilište VERN
mr. sc. Zdravko Kedžo, Sveučilište u Dubrovniku
mr.sc. Dražen Glavaš, Veleučilište VERN
mr.sc. Nino Ćorić, Sveučilište u Mostaru
Aleksandra Markić, Zaklada Hanns Seidel

Polaznici 4. generacije PA ZHDZ su imali i zadatak na Ljetnoj školi kojeg su morali izvršiti, točnije simulacijsku igru kojoj je zadatak bio izbor za gradonačelnika Grada Zagreba. Nakon sučeljavanja kandidata, izbora i analize, prezentiran je i 8. broj lista Akademičar, na kojem je radilo Uredništvo ZHDZ.
Uz predavanja na Ljetnoj školi 4. generacije, polaznici su između ostalih aktivnosti imali priliku ići na cjelodnevnu vožnju brodom, sa gradonačelnikom Grada Biograda bolje upoznati sami grad, te večernje sate provoditi u ugodnom društvu i veseloj atmosferi.
Partneri Ljetne škole ZHDZ u Biogradu na Moru su bili: Konrad Adenauer Stiftung te Hanns Seidel Stiftung.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija