Okrugli stol "LOKALNA UPRAVA"

DSC08591_400_x_225
Politička akademija HDZ BiH u suradnji s Zakladom Hanns Seidel, Ured u Zagrebu, održala je Okrugli stol „Lokalna uprava“ u Domu HDZ BiH u Mostaru. Paneliste Okruglog stola i goste pozdravile su Lidija Bradara, politička ravnateljica PA HDZ BiH, i Aleksandra Markić Boban, ravnateljica Hanns Seidel Zaklade Ureda u Zagrebu.Panelisti okruglog stola su bili prof.dr. Zendko Klepić s Ekonomskog fakulteta u Mostaru s izlaganjem na temu „Razvojna uloga lokalne uprave“, Josef Bierschneider, načelnik Kreuth am Tegernsee iz Njemačke, koji je govorio o razvoju, upravljanju i projektima svoje lokalne uprave, Zlatko Ževrnja, načelnik općine Dugopolje o vrlo brzom i uspješnom razvoju općine Dugopolje i Ivan Vukadin, načelnik općine Tomislavgrada, je govorio o izazovima upravljanja i razvoja manjih općina bez pomoći viših razina vlasti.
Nazočnima se obratio i gradonačelnik Grada Mostara koji je istakao i naveo razloge zbog kojih se Mostar nalazi u blokadi skoro na svim razinama, ali unatoč tome uspijeva završavati značajne infrastrukturne projekte.
Na koncu okruglog stola Lidija Bradara je u znak zahvalnosti uručila Monografije HDZ BiH tiskane povodom dvadeset godina HDZ BiH.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija