Održana Ljetna škola Političke akademije ZHDZ na otoku Visu

Vis0706-01_400_x_300
Ljetna škola Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta održana je u organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Zaklade Konrad Adenauer na otoku Visu od 7. do 9. lipnja. Na poziv Zaklade hrvatskog državnog zavjeta na Ljetnoj školi su sudjelovali i predstavnici Političke akademije HDZ BiH, Damir Džeba, glavni tajnik PA HDZ BiH, Ljilja Zovko, alumnist PA HDZ BiH i zastupnica u FBiH, i Tanja Vučić, polaznica PA HDZ BiH i zastupnica u FBiH.
Tijekom trodnevnog seminara/radionice sudionicima su predavali i održali vježbe prof. dr. sc. Pero Maldini, sa Sveučilišta u Dubrovniku, doc. dr. sc. Nino Ćorić, sa Sveučilišta u Mostaru, dr. sc. Ozana Ramljak, s Veleučilišta VERN, mr. sc. Zdravko Kedžo, sa Sveučilišta u Dubrovniku, Ivo Ivančić, bacc.oec. i Kristijan Sedak, mag.kom., iz Zaklade HDZ.
Ljetnom školom, koju su otvorili Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Ivo Radica, gradonačelnik grada Visa, završava nastava šestoj generaciji polaznika akademije koji su tijekom 160 nastavnih sati stjecali znanja i vještine iz političkog menadžmenta. Na Ljetnoj školi obrađivane su teme političkog marketinga, javnog nastupa, političkog djelovanja, a program je upotpunjen i simulacijskom vježbom predsjedničkih izbora i kampanje.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija