Odžana Zimska škola Političke akademije HDZ-a BiH

DSCN5453

Politička akademija HDZ BiH održala je svoju Zimsku školu na Kupresu od 31. siječnja do 2. veljače 2016. godine. Tijekom trodnevne Zimske škole Političke akademije HDZ-a BiH na Kupresu, koja je održana u organizaciji Političke akademije HDZ BiH, partnerske Zaklade Hanns Seidel i Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, polaznici V. generacije HDZ-a BiH sudjelovali su na predavanjima i radionici na temu protokola i političkog komuniciranja.

DSCN5468

Na početku održavanja Zimske škole Političke akademije HDZ BiH sudionike i goste pozdravili su Aleksandra Markić Boban, ravnateljica zagrebačkog ureda njemačke Zaklade Hanns Seidel, Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade HDZ-a  i Lidija Bradara, ravnateljica Političke akademije HDZ BiH.

Prvi dan Zimske škole predavanja su održali Saša Marić iz ureda ministra financija BiH  na temu ‘’Mehanizam koordinacije, a posebnu čast polaznicima je učinio Predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, koji je polaznicima V. generacije predavao na temu ‘’BiH na putu prema europskim integracijama s osvrtom na aktualnu političku situaciju u BiH’’.

DSCN5427

DSCN5450
Drugog dana Zimske škole polaznici V. generacije sudjelovali su na predavanju i radionici pod nazivom ‘’Osnove protokola’’ koje je održala Veleposlanica Milada Privora, bivša ravnateljica Državnog protokola RH. Na predavanju su polaznici upoznali osnove ponašanja u javnom životu političara, kao i osnovama ponašanja na radnim sastancima, prijemima i javnim skupovim, a na radionici su simulirali i svečani ručak i domjenak.

Na kraju drugog radnog dana, kao i zadnjeg dana šhole, polaznici su sudjelovali na radionici ‘’Političko komuniciranje’’ koje je održala profesorica Anika Rešetar. Polaznici su vježbali kako predstaviti osobe i događaje u različitim situacijama.
DSCN5482

Na Zimskoj školi Političke akademije HDZ-a BiH sudjelovalo je  tridesetak polaznika V. generacije  Političke akademije HDZ-a BiH, a aktivno su sudjelovali i alumnisti Zaklade HDZ iz Hrvatske i PA HDZ-a BiH.

 DSCN5444

Rad Zimske škole Političke akademije HDZ BiH ocijenjen je izvrsnim od strane polaznika, predavača i dužnosnika, a tijekom zaključivanja rada rukovodstvo Političke akademije HDZ-a BiH je najavilo početak drugog semestra za V. generaciju polaznika, kao i neke nove projekte.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija