Mladi u politici i dijalogu - Predsjednik Čović i ministar Ćorić s Mladeži HDZ BiH i Mladeži HDZ RH

U organizaciji PA HDZ BiH, Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta i Zaklade Hanns Seidel na Kupresu je započeo prvi modul "Mladi u politici i dijalogu" za mlade iz Mladeži HDZ-a BiH i Mladeži HDZ-a.

Radi se o zajedničkom projektu triju organizacija koji imaju dugogodišnju suradnju. Kroz projekt "Mladi u politici i dijalogu" cilj je prenijeti znanja i vještine mladima koji participiraju u politici kako bi kroz praktične radionice i seminare stekli prijeko potrebno iskustvo iz raznih oblasti.

Početak modula započeo je obraćanjima organizatora, Lidije Bradara, političke ravnateljice PA HDZ BiH, Srećka Prusine, ravnatelja Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta i Aleksandre Markić Boban, direktorice Zaklade Hanns Seidel.

Današnjem početku dvodnevnog modula pridružili su predsjednik dr. Čović i ministar Ćorić.

Ministar Ćorić istaknuo je važnost ovakvih zajedničkih projekata i zajdničkog okupljanja dviju Mladeži kao budućih predvodnika političkih procesa.

Predsjednik dr. Čović pozdravio je organizatore i prisutne članove Mladeži izdvojivši zadovoljstvo da se kroz ovakve susrete prikazuje zajedništvo mladih iz naše dvije domovine i stjecanja novih znanja.

Predsjednik Čović upoznao je prisutne s aktualnim političkim procesima u Bosni i Hercegovini i nužnosti rješavanja svih otvorenih pitanja, osobito omogućavanja legitimnog predstavljanja hrvatskog naroda u BiH. Predsjednik Čović je izdvojio sve ključne procese koji stoje pred Bosnom i Hercegovinom na njezinom europskom putu i integracijskim procesima.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija