Ljetna škola Političke akademije HDZ-a BiH u Neumu

Ljetna_skola_PAHDZ-naslovna_450_x_338
Politička akademija HDZ-a BiH održala je Ljetnu školu u Neumu od 9.-11. lipnja 2014. godine za polaznike III. generacije jednogodišnje izobrazbe „Teorija i praksa politike“. Na trodnevnoj ljetnoj školi Političke akademije HDZ-a BiH, koja se održava uz potporu i suradnju s njemačkom zakladom Hanns Seidel, sudjelovalo je dvadesetak polaznika III. generacije i dvoje sudionika iz partnerske Zaklade hrvatskog državnog  zavjeta iz Republike Hrvatske. Tema je ljetne škole bila je vezana za izbore i izborne kampanje u u 2014. godini a posebice za Opće izbore u Bosni i Hercegovini koji će se održati u listopadu ove godine. Uvodnu riječ uoči početka rada Ljetne škole imala je mr.sc. Aleksandra Markić Boban , ravnateljica Ureda Zaklade Hanns Seidel u Zagrebu. 

Predavači su bili:  dr. sc. Dejan Vanjek, Institut za društvena istraživanja Mostar, koji je govorio o temi “Suvremeni federalizam-trendovi i izazovi“, dr.sc. Nevenko Herceg, sa Sveučilišta u Mostaru, govorio je o „Strategiji izbornih kampanja“,  Lidija Bradara, politička ravnateljica Političke akademije i članica Predsjedništva HDZ-a BiH je upoznala sudionike o pripremi HDZ-a BIH za izbore 2014. godini  i aktualnom političkom stanju, Marin Musa, Agencija SHIFT Mostar, prezentirao je „Vizualni identitet kampanja, dr.sc. Zdenko Klepić, s Ekonomskog fakulteta u Mostaru, održao je predavanje “Kreiranje poduzetničkog ambijenta“, Mario Grgić, tajnik Izvršnog izbornog stožera HDZ-a BiH, govorio je o kampanji „Od vrata do vrata“, mr. Robert Vidović iz Parlamentarne skupštine BiH govorio je o „Rad  biračkih odbora i promatrača“ a doc.dr. Goran Kraljević, s Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Mostar, prezentirao je “Izbornu matematiku i analitiku”. 

Posljednjeg dana ljetne škole sudionike i organizatore posjetio je i pozdravio načelnik Neuma Živko Matuško izrazivši zadovoljstvo da se ovaj vrlo vrijedni edukacijski projekt održava već treću godinu zaredom u Neumu i poželio svima uspjeh u političkoj karijeri i nastavak održavanja Ljetnih škola Političke akademije HDZ-a BiH u Neumu i u buduće.
IMG-20140609-00159_380_x_285 

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija