Lidija Bradara održala predavanje u Zenici

Lidija_Zenica_8.6.13._300_x_225

ZENICA, 10. 6. 2013. U Zenici od 7. do 9. lipnja u hotelu 'Zenica' održan je seminar na pod nazivom 'Upute za novoizabrane vijećnike – zastupnike' na kojem su sudjelovanje uzele stranke desnog centra iz Bosne i Hercegovine među njima i Mladež HDZ BiH i novoizabrani vijećnici HDZ BiH. Ravnateljica Političke akademije HDZ BiH gđa Lidija Bradara održala je predavanje za sudionike trodnevnog seminara pod nazivom 'Kako pripremiti, prezentirati i osigurati potporu projektu'. Gđa. Bradara je u razgovoru s mr.sc. Aleksandrom Markić Boban, ravnateljicom Zaklade Hanns Seidel u Zagrebu, podsjetila na značaj održavanja projekta jednogodišnjeg nastave „Teorija i praksa politike“ uz potporu Zaklade Hanns Seidel i zahvalila na prepoznavanju kvalitetnih ali zahtjevnih i izazovnih projekta Političke akademije HDZ BiH.
Tijekom susreta s Dr. Susanne LUTHER, ravnateljicom Ureda za vanjske poslove Zaklade HSS, ravnateljica PA HDZ BiH gđa. Bradara prezentirala je rad i projekte Političke akademije HDZ BiH ali i upoznala je s aktualnim političkim prilikama u BiH. Istaknuta je spremnost za nastavak suradnje na budućim projektima.
Seminar se održavao u organizaciji Centra za nove inicijative i Političke akademije SDA, pod pokroviteljstvom Robert Schumann Instituta iz Mađarske i Hanns Seidel Zaklade iz Njemačke, i isti je nastavak je prošlogodišnjeg programa.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija