Klauzura HDZ BiH

klauzurahdzbih_380_x_285
Provedbeni izborni stožer i Politička akademija HDZ BiH održali su  „KLAUZURU HDZ BIH"  u petak, 31. kolovoza 2012. godine, u Velikoj dvorani Doma HDZBiH, u Mostaru, na kojoj su se okupili Predsjedništvo, Provedbeni izborni stožer, Politička akademija, predsjednici općinskih, gradskog, županijskih i regionalnih odbora HDZ BiH i kandidati za načelnike općina i nositelji lista za općinska vijeća Lokalnih izbora 2012. godine.
"I prema ozbiljnim istraživanjima urađenim izvana, HDZ BiH vrlo dobro stoji i uspoređujući s drugim hrvatskim strankama HDZ BiH nema konkurenciju" kazao je predsjednik  HDZ BiH Dr. Dragan Čović.
Osim obraćanja predsjednika te stranke Dragana Čovića, na Klauzuri su predstavljeni svi kandidati te stranke za općinske načelnike, a voditelj kampanje prof. dr. Zoran Tomić govorio je o njezinoj provedbi. Slogan izborne kampanje HDZ-a BiH za općinske izbore jeste "Zajedno možemo više". Ukupno 1020 kandidata HDZ BiH na lokalnim izborima u listopadu natjecat će se za načelnike i članove općinskih i gradskih vijeća.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija