Javni nastupi u politici - program obuke Političke akademije HDZ BiH

DSC08717
DSC08733
Politička akademija HDZ BiH i Zaklada Konrad Adenauer organizirali su dvije seminar-radionice na temu „Javni nastupi u politici“. Seminar i radionice su održane  u Mostaru, uz potporu Županijskog odbora HDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije, te na Kupresu uz potporu Županijskog odbora  HDZ BiH Herceg-bosanske županije. Program je bio namijenjen  za predstavnike  HDZ BiH u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti kao i stranačke dužnosnike. 

Predavač je bio MMag. Vinko Vukadin, istaknuti član Političke akademije „Pomak". Prema njegovim riječima cilj predavanja je naučiti polaznike kako pomoću jednostavnih metoda prenijeti uvjerljivu političku poruku.

Sudionicima su se obratile i Sabine Wolkner, direktorica njemačke Zaklade „Konrad Adenauer", koja je pokrovitelj predavanja,  Ivana Marić, stručna suradnica u KAS-u BiH i Damir Džeba, glavni tajnik Političke akademije HDZ BiH.
Direktorica Zaklade „Konrad Adenauer" iskazala je zadovoljstvo održanim seminarom a posebice radionicama koje izravno pripremaju i obučavaju osobe čiji je posao javni nastup i govor.

Svi sudionici su ocijenili kako je program seminara i radionice izvrstan i vrlo koristan za posao kojim se bave ističuću kako se nije moguće baviti politikom ili bilo kojom javnom dužnošću bez ovakvih obuka.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija