Iva Pelivan najbolja u II. generaciji Političke akademije HDZ BiH

Iva_Pelivan_najbolja_polaznica_II._gen_400_x_266
Na svečanosti promocije dodjele diploma za II. generaciju polaznika Političke akademije HDZ BiH najuspješnija je Iva Pelivan. Kriterij najbolje je ostvarila u izvrsnosti znanja pri polaganju ispita i nazočnosti na nastavi.

Na svečanoj dodjeli diploma upriličenoj u subotu, 28. rujna 2013. godine u Domu HDZ BiH u Mostaru, Iva Pelivan, se u ime polaznika i u svoje osobne ime, zahvalila predsjedniku HDZ BiH prof.dr. sc. Draganu Čoviću i vodstvu Političke akademije HDZ BiH što su organizacijom, nastavnim planom i programom kao i eminentnim predavačima kroz ljetni i zimski semestar jednogodišnje izobrazbe stvorili uvjete za kvalitetnu političku naobrazbu budućih kadrova.

" Velika je sreća kada čovjek uz prekrasne ljude ostvari posebne rezultate. Ništa nije manja sreća kada to bude na jednoj izuzetnoj školi  s prekrasnim predavačima i najistaknutijim političarima, kojima, ovoga puta,  od svega srca, zahvaljujem na svemu što su nam kroz ovo razdoblje učenja i druženja dali.

Ostat će to nezaboravni dani učenja,  druženja i upoznavanja svih mladih ljudi s područja cijele Bosne i Hercegovine.

Žalosti me činjenica, što se danas, usudila bi se reći, uvjetno  rastajemo, no veseli me druga činjenica što nas je  PA HDZ BiH  ujedinila i obogatila neprocjenljivim bogatstvom, znanjem.

Posebno bih istaknula kako su vrata PA HDZ BiH  otvorena za sve vas koji svjetlije  vidite budućnost svog naroda.

Još jedanput u  ime polaznika II. generacije PA  željela bih se zahvaliti ravnateljici gđi. Lidiji Bradari te cijelom vodstvu Političke akademije na sveukupnoj  organizaciji, isto tako ravnateljici  zaklade HSS, gđi. Aleksandri Markić Boban na potpori i suradnji i posebice velika zahvala našem profesoru i predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice BiH profesoru doktoru Draganu Čoviću.", kazala je Iva Pelivan ovom prigodom.

Uvjerenje o završenom programu dvosemestralne nastave: "Teorija i praksa politike" dobilo je 40 polaznika II. generacije Političke akademije HDZ BiH.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija