Akademija za mlade liderke - Young Women's Leadership Academy 2012-2015

IRI_diplome_za_WALP_450_x_300
Međunarodni republikanski institut (International Republican Institute) završio je trogodišnji program dodjelom diploma za polaznice Akademije za mlade liderke – Young Women's Leadership Academy u trajanju od 2012. do 2015. godine.
Sudionice IRI-jeve akademije za mlade liderke u ime HDZ-a BiH su bile Ružica Jokić i Katarina Zelić, koje su nakon zahtjevnog programa obuke uspješno završile Akademiju i dobile diplome. Program trogodišnje akademije za mlade liderke sadržavao je usvajanje vještina i znanja kroz seminare, radionice, predavanja kao i individualni rad pod mentorstvom priznatih stručnjaka i trenera. Teme programa su bile iz oblasti javnog  nastupa, upravljanja izbornim procesima i kampanjama, lobiranja kao i ostalih tema i izazova s kojima se mlade političarke mogu susretu u svojim karijerama tijekom djelovanja u javnom životu. Osim predstavnica HDZ-a BiH, od devetnaest uspješnih polaznica kojima su dodijeljene diplome, bile su i predstavnice SDA, SDP-a, PDP-a i NS-a.
IRI_diplome_za_WALP_3_400_x_225 

Uoči dodjele diploma, koja je održana u hotelu Europa u Sarajevu, pozdravnim govorom obratili su se Borislav Spasojević, ravnatelj IRI-ja u BiH, Tami Longaberger, članica Odbora ravnatelja IRI-ja, i Judy Van Rest, potpredsjednica IRI-ja, koja je mladim liderkama dodijelila diplome.

U ime Političke akademije HDZ-a BiH na svečanoj dodjeli diploma sudjelovao je Damir Džeba, izvršni ravnatelj PA HDZ-a BiH, i Kristina Milošević, u ime Zajednice žena HDZ-a BiH.

 

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija