Adrijana Zarinković najuspješnija polaznica I. generacije PA HDZ BiH

adriana_zarin_300_x_200
Članica Općinskog odbora HDZ BiH Novo Sarajevo i članica Županijskog odbora Zajednice žena HDZ BiH Sarajevo Adrijana Zarinković najuspješnija je polaznica I. generacije Političke akademije HDZ BiH. Na svečanoj dodjeli diploma upriličenoj u petak, 06.07.2012.godine u Domu HDZ BiH u Mostaru, Zarinković se, u ime polaznika i u svoje osobne ime, zahvalila predsjedniku HDZ BiH prof.dr. Draganu Čoviću i čelništvu HDZ BiH što su osnivanjem PA HDZ BiH stvorili uvjete za kvalitetnu političku naobrazbu budućih kadrova.

"Ovo je za mene jedno divno i vrlo korisno iskustvo. Imala sam privilegiju da političku naobrazbu i vještine stičem od profesora sa mostarskog i zagrebačkog sveučilišta, od eminentnih bh. političara. Svima njima želim se zahvaliti na nesebičnoj predanosti, razumijevanju i strpljenju koje su imali u radu s nama. Bila je ovo i godina divnog druženja, stjecanja novih poznanstava i prijateljstava. PA HDZ BiH omogućila nam je da boravimo i na zimskim i ljetnim školama na Kupresu i u Neumu. Preporučila bih svima da se prijave na studij PA HDZ BiH, jer znanje pobjeđuje", kazala je Zarinković ovom prigodom.

Uvjerenje o završenom programu dvosemestralne nastave: "Teorija i praksa politike" dobilo je 35 polaznika.
Uvjerenja je polaznicima uručio predsjednik HDZ BiH prof.dr. Dragan Čović ističući da je utemeljenjem PA HDZ BiH napravljen ogroman korak u izgradnji Hrvatske demokratske zajednice BiH.
Uspješnim polaznicima obratili su se i ravnateljica Akademije Lidija Bradara, te predavači na Akademiji.

Adresa:
Kneza Domagoja bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

E-mail: [email protected]
Telefon: +387 36 382 314
https://politicka-akademija.ba
Copyright Politička Akademija